Бързи рецепти за тенджера под налягане

вход през zajenata.bg
438896

Телешко със зелен фасул

600 г телешко
1 буркан консервиран зелен фасул
50 г олио
1 глава лук
1 супена лъжица брашно
1 чаена лъжичка червен пипер
3 моркова
3-4 скилидки чесън
2-3 домата
магданоз
сол.

 Сгорещете мазнината в тенджерата, и сложете ситно нарязания лук заедно с нарязаните моркови да се задушат. Прибавете брашното и червения пипер, разбъркайте и залейте с 3 чаши гореща вода. Сложете нарязаното месо, обелените и нарязани на ситно, домати. Затворете тенджерата и варете 20 минути след завъртането на вентила Отворете и прибавете отцедения зелен фасул лидките чесън. Затворете отново тенджерата и варете още 15 минути след повторното завъртане на вентила. Поднесете ястието, поръсено с нарязан. магданоз.
 По същия начин може да се приготви и пресен зелен фасул.    

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft