Бързи рецепти за тенджера под налягане

вход през zajenata.bg
438913

Телешко с чесън

800 г телешко (цяло парче бея кости)
50 г сланина
1 глава чесън
1 чаша бяло вино
4-5 супени лъжици олио
1 глава лук
магданоз
чубрица
черен пипер
сол.

 Измийте месото. Набодете го на десетина места с остър нож и във всеки разрез сложете по едно парченце сланина, половин скилидка чесън и едно зърно черен пипер. Поставете шпикованото месо в тенджерата под налягане и го залейте с виното, олиото и 1 чаша вода. Прибавете ситно нарязйния лук, чубрицата, нарязания магданоз и сол на вкус. Затворете тенджерата и варете ястието 45 минути след завъртането на вентила. Извадете свареното месо, нарежете го на филийки и го поднесете със салата. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft