2 Май 2012
438913
Грах по селски
Картофи по лионски
Телешко със зелен фасул
Телешки кебап
Телешко варено
Телешко с чесън
Свинско задушено
Гювеч със свинско
Свинско с доматен сос
Свинско със сметана
Телешко с чесън
800 г телешко (цяло парче бея кости)
50 г сланина
1 глава чесън
1 чаша бяло вино
4-5 супени лъжици олио
1 глава лук
магданоз
чубрица
черен пипер
сол.
Измийте месото. Набодете го на десетина места с остър нож и във всеки разрез сложете по едно парченце сланина, половин скилидка чесън и едно зърно черен пипер. Поставете шпикованото месо в тенджерата под налягане и го залейте с виното, олиото и 1 чаша вода. Прибавете ситно нарязйния лук, чубрицата, нарязания магданоз и сол на вкус. Затворете тенджерата и варете ястието 45 минути след завъртането на вентила. Извадете свареното месо, нарежете го на филийки и го поднесете със салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари