18 Юни 2012
291249
Традиционен хляб в машина
Тесто за пици
Фокачи в машина за хляб
Питки с чесън в машина за хляб
Ръжен хляб в хлебопекарна
Селски хляб в машина за хляб
Франзела в машина за хляб
Хляб в машина
Хляб с колбас и кашкавал
Хляб със сирене в машина за хляб
Тесто за пици
250 г брашно
125 мл вода
1 ч. л. суха мая
1 ч. л. сол
1 ч. л. захар
1 с. л. олио (зехтин)
или 1 с. л. мас (15 г)
Приготвяне:
• Маята се разтваря в топла вода.
• Добавят се захарта и солта.
• Брашното се пресява и се замесва тесто.
• Накрая се добавя олиото и още един път се омесва тестото.
• Оставя се на топло място да увеличи два пъти обема си.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари