Рецепти за ястия с тиква

вход през zajenata.bg
108674

Тиквена супа

1 ч. ч. настъргана тиква
1 стрък праз
40 г масло
2 настъргани картофа
1 червена пиперчица
200 мл прясно мляко
1 кубче зеленчуков бульон
чер пипер и няколко клонки магданоз
2-3 щипки куркума
Приготвяне:
Тиквата и нарязаният праз се запържват за кратко и се заливат с 600 мл гореща вода. Прибавят се картофите, бульона, нарязаната пиперка, а към края на варенето се прибавя прясното мляко, куркумата и черният пипер.
Магданозът се нарязва на ситно и се посипва върху супата при сервиране.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft