Сладкиш с тиква, канела и сметана
Тиква с карамел
Тиквена супа
Пудинг с ябълки и тиква
Десерт с тиква
Сладкиш с тиква
Тиквеник с готови кори
Тиква с прясно мляко
Тиква с орехи
Пай от тиква
Пудинг с ябълки и тиква
2 зелени ябълки
500 г тиква
1 и 1/2 ч. ч. прясно мляко
3 яйца
2 ч. ч. захар
3 с. л. грис
4 с. л. разтопено масло
1/2 к. ч. стафиди
Приготвяне:
Ябълките и тиквата се обелват и почистват от семките. Нарязват се на дребни кубчета. Слагат се в тенджерка с 1 ч. ч. мляко и се задушават до омекване на тих огън. След като се задушат, се добавя 1 и 1/2 ч. ч захар, разбърква се до разтваряне на захарта и се сваля от огъня. След като сместа изстине се добавя грисът, разбъркан с останалата захар и разтворен в останалото мляко. Сместа се разбива с разтопеното масло, стафидите и жълтъците. Накрая внимателно се прибавят и разбитите на сняг белтъци. Сместа се сипва в малки купички и се пече в умерена фурна до златисто.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари