Рецепти за ястия с тиква

вход през zajenata.bg
108641

Пудинг с ябълки и тиква

2 зелени ябълки
500 г тиква
1 и 1/2 ч. ч. прясно мляко
3 яйца
2 ч. ч. захар
3 с. л. грис
4 с. л. разтопено масло
1/2 к. ч. стафиди
Приготвяне:
Ябълките и тиквата се обелват и почистват от семките. Нарязват се на дребни кубчета. Слагат се в тенджерка с 1 ч. ч. мляко и се задушават до омекване на тих огън. След като се задушат, се добавя 1 и 1/2 ч. ч захар, разбърква се до разтваряне на захарта и се сваля от огъня. След като сместа изстине се добавя грисът, разбъркан с останалата захар и разтворен в останалото мляко. Сместа се разбива с разтопеното масло, стафидите и жълтъците. Накрая внимателно се прибавят и разбитите на сняг белтъци. Сместа се сипва в малки купички и се пече в умерена фурна до златисто. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft