Пухкав тутманик рецепти

вход през zajenata.bg
3835418

Тутманик с кисело мляко

2 и 1/2 ч.ч. (500 г) брашно
4 бр. яйца
1 ч.ч. (200 мл) растително масло
200 г сирене
1 ч.ч. (200 г) кисело мляко
1 ч.л. сода бикарбонат

Разбиват се трите яйца и към тях се прибавят млякото, в което е разтворена содата, мазнината, натрошеното сирене и брашното. Полученото средно твърдо тесто се разстила в намазана с масло тавичка, намазва се с разбитото яйце и се пече в умерена фурна.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft