Какво да сготвя набързо за вечеря за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
ЧЕТВЪРТЪК Свински пържоли по шопски
369645

ЧЕТВЪРТЪК Свински пържоли по шопски

Продукти: свински пържоли 1 кг (5 бр.), кромид лук 150 г (1-2 глави), домати 250 г (4-5 бр.), мас 100 г (1/2 чаена чаша), магданоз 1 връзка, лютиви пиперки 5 бр., сол и черен пипер на вкус.

Пържолите се изпичат на плоча.

Доматите и лукът, нарязанин на дребно, се задушават в мазнината до омекване. Прибавят се лютивите пиперки, ситно нарязаният магданоз, черният пипер и сол на вкус.

При поднасянето на пържолите под и над тях се слага от задушената смес.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft