11 Юни 2012
168997
Яйца с пилешки дробчета ПОНЕДЕЛНИК
Хемендекс ПОНЕДЕЛНИК
Шишчета с телешко ВТОРНИК
Тиквички с гъби ВТОРНИК
Тиквички с кисело мляко СРЯДА
Спагети Карбонара СРЯДА
Пилешки гърди със сос ЧЕТВЪРТЪК
Омлет с лук ЧЕТВЪРТЪК
Бяла риба на тиган ПЕТЪК
Гюведжета с бекон ПЕТЪК
Яйца с пилешки дробчета ПОНЕДЕЛНИК
10 яйца, 300 г пилешки дробчета, 100 г краве масло, магданоз, сол и черен пипер на вкус.
Пилешките дробчета се измиват, попарват се за 2-3 минути в кипяща подсолена вода и се изваждат, нарязват се на паченца и се задушават в мазнината. Прибавят се разбитите със сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз яйца. Пържат се (за предпочитане е да се пържат в индивидуални съдчета), като се разбъркват, и веднага след приготвянето им се поднасят с подходяща салата (картофена, зелена, доматена и др.).
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари