9 Юни 2012
792639
Зелен фасул с телешко
Зелен фасул чорба
Зелен боб с лук
Зелен фасул гарнитура
Салата от зелен фасул
Зелен фасул с пилешко
Плакия от зелен фасул
Зелен фасул плакия
Зелен фасул с картофи
Яхния зелен фасул
Гювеч със зелен фасул
Зелен фасул яхния
Яхния зелен фасул
1 кг зелен фасул
1 връзка пресен лук
3-4 бр. домати
4 с.л. олио
1 ч.л. червен пипер
1 с.л. брашно
магданоз
сол
Ситно нарязаният лук се задушава с олиото. Прибавят се обелените и нарязани домати и червеният пипер. Налива се 1 ч.ч. гореща вода. Слага се зеленият фасул, нарязан на парчета, и се вари около 20 минути. Ястието се посолява и се сгъстява с брашното, размито в 1/2 ч.ч. студена вода. Оставя се да поври още 5-6 минути, поръсва се с нарязан магданоз и се сваля от огъня.
Ястия със зелен фасул
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари