Питка за Благовещение
Баница с картофи
Баница с тиквички
Баница с праз лук и газирана вода
Банички с праз лук
Баница с кисело зеле
Постна баница с тиква
Пурички със спанак
Банички с праз лук
Продукти:
1 пакет точени кори
600 гр. почистен и нарязан праз лук
100 мл. зехтин
100 гр. маргарин
сол на вкус
Приготвяне:
Праз лукът се задушава в зехтина. Прибавя се малко вода и се оставя на котлона, при непрекъснато бъркане, докато не изври течността. След това се отстранява от котлона се овкусява със сол на вкус. Когато плънката изстине се нанася върху кора и се завива на руло. Така се процедира и с останала плънка и кори. Получените „охлювчета” се подреждат във формички за мъфини, предварително намазани с маргарин. Разтапя се маргарина и с него се заливат равномерно баничките. Внимавайте да няма сухи участъци. Поръсват се със сусам. Пекът се в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30 мин.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари