29 Април 2012
939731
Бисквитена торта с орехи и шоколад
Домашна бисквитена торта
Бисквитени сладки с мед
Бисквитено руло с мармалад
Бисквитена торта с ябълки
Бисквитено руло с ядки
Бисквити с бадеми
Шоколадова торта с бисквити
Бисквитена торта с плодове
Бисквити с бадеми
150 г брашно, 150 г масло, 80 г пудра захар, 80 г бадеми, 1 супена лъжица лимонов сок, 2 супени лъжици ром, 200 г мармалад.
Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се бадемите, смлени или много ситно счукани, лимоновият сок, ромът и брашното. Замесва се тесто, което се оставя да престои в хладилника. Разточва се кора с дебелина 7-8 мм. Режат се кръгли форми и се изпичат в намазана с масло тава в умерена фурна. Слепват се две по две с мармалад. Леко се поръсват с пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари