13 Май 2012
609885
Бишкотена торта Шарлота
Сладкиш с бишкоти и кисело мляко
Бишкотена торта с ягоди и ядки
Бишкотена торта с кафе и ром
Бишкотена торта с целувки
Бишкотена торта
Лесен сладкиш с бишкоти
Плодов сладкиш с бишкоти
Бишкотена торта
750 г бишкоти, 1/2 л прясно мляко, 3 яйца, 180 г пудра захар, 125 г краве масло, 80 г смлени орехи, 20 г брашно, 2 праха ванилия.
Млякото, яйцата, брашното и 60 г от захарта се сваряват, след което сместа се оставя да изстине, маслото се разбива с останалата захар до побеляване. Двата крема се смесват, като се внимава да не се пресече. Прибавят се орехите и ванилията. С този крем тортата се нарежда по следния начин: бишкотите на половинки се нареждат в тортена форма, застлана с хартия - ред бишкоти, ред крем, после пак бишкоти, крем и т.н. Най-отгоре се нареждат бишкоти, като леко се притискат. Тортата се оставя да престои 24 часа, докато се втвърди.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари