Бишкотени торти и сладкиши

вход през zajenata.bg
609885

Бишкотена торта Шарлота

ягоди пресни 150 гр
захар 100 гр
масло 40 гр.
прясно мляко 200 мл.
яйца 2 бр.
бишкоти 2 пакета
сухари 40 гр.
сладкарска сметана

Бишкотите се накисват една по една в 100 мл. мляко и ги редим върху кръгла намазана с масло тавичка. Като наредим първия ред, вземаме сухи бишкоти и редим вертикално по тавичката, така че да се образува кръг.
Отгоре на втория ред се слагат ягодите оваляни в сух сухар (или бишкоти). Покрива се с останалите бишкоти, накиснати в млякото.
Залива се с глазура приготвена от останалото мляко, захарта и яйцата.
Запича се на фурна
Украсяваме със сладкарска сметана и ядки, но може и с кокосови стърготини, шоколадови пръчици или нарязани плодове по избор.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft