Наденички с грах
Наденички с картофи
Наденица с кашкавал в йенска тенджера
Гювечета с наденица
Наденица с яйца
Боб с наденица
Наденички с мед
Наденички с подправки
Боб с наденица
6-8 сурови наденици
2 с. л. зехтин
3 скилидки чесън
2 х 400 г консервиран фасул
400 г консервирани домати, нарязани на кубчета
6 листа прясна салвия (градински чай)
сол
смлян черен пипер
1 с. л. зехтин, допълнително
Приготвяне:
• В средна тенджера се сгорещява мазнината.
• Прибавят се обелените и накълцани скилидки чесън.
• Задушават се 1 минута, след което се добавя отцеденият и измит фасул.
• Прибавят се доматите и листата градински чай.
• Всичко се оставя да къкри 5 минути или докато сосът се сгъсти леко.
• Отделно надениците се изпичат на скара или в друг тиган с допълнително мазнина до златист цвят и готовност.
• Готовите наденици се нарязват на 2-3 парчета и се прехвърлят към фасула.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари