Наденички с грах
Наденички с картофи
Наденица с кашкавал в йенска тенджера
Гювечета с наденица
Наденица с яйца
Боб с наденица
Наденички с мед
Наденички с подправки
Наденички с картофи
1 кг тънка наденица
500 г картофи
2 глави лук
1 бр. морков
2 бр. домати
2 ч.л. червен пипер
щипка чубрица
сол
1 с.л. брашно, размито с вода
В тенджера се задушават нарязаните на едро лук и морков. След като омекнат се добавят нарязаните на едри кубчета картофи, настъргания домат и подправките. Долива се чаша вода и се задушават за около 5-10 минути. Изсипват в тава и се нареждат парчета наденица, нарязана на парчета и извита във формата на подкова, като краищата й се забождат с клечка за зъби. Долива се още малко вода, прибавя се брашното и се поръсва с 4-5 с.л. олио. Запича се във фурна до готовност.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари