Какво да сготвим днес с наденица

вход през zajenata.bg
75387

Наденички с грах

грах - 700 г, от консервиран

брашно - 2 с. л.
домати - 2 броя
чесън - 3 скилидки
олио - 4 - 5 с.л.
червен пипер - 1 ч.л.
моркови - 1 брой
гъби - 100 г
лук - 1 глава
наденица - 2 - 3 броя. по избор
копър - стръкове за украса
черен пипер - на вкус
сол
копър - 1/4 връзка

Нарежете лука, морковите и гъбите и ги сложете да се запържат в сгорещената мазнина в дълбока съд на котлона. Добавете скълцания чесън, малко сол, черен и червен пипер и разбъркайте.

Добавете граха, нарязаните на ситни кубчета домати и след като поври за 5 минути, добавете 500 мл гореща вода. Оставете да къкри на умерен котлона за около 20-25 минути и при нужда доливайте вода.

Добавете наденицата на шайби и я добавете. След около 10 минути сгъстете ястието с размитото в малко вода брашно. Овкусете с още подправки при нужда и добавете скълцания копър. 

1
2 3 4 5 6 7 8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft