Наденички с грах
Наденички с картофи
Наденица с кашкавал в йенска тенджера
Гювечета с наденица
Наденица с яйца
Боб с наденица
Наденички с мед
Наденички с подправки
Наденица с яйца
700 г тънка наденица
7 бр. яйца
300 мл доматен сок (или 2 настъргани домата)
3-4 глави лук
1 бр. чушка
щипка чубрица
2-3 с.л. олио
В тава се налива доматения сок, нарязания на едро лук, чушката, нарязана на кубчета и чубрицата. Върху тях се поставя навитата на охлювчета наденица (излязоха ми 7 охлювчета). Пече се до зачервяване на наденицата, после тя се обръща да се запече и от другата страна.
Малко преди тя да се изпече се чукват яйцата (постарах се да са върху наденицата, но уви... хлъзнаха се), и се поръсва с олиото. Ястието остава във фурната още около 6-7 минути, до готовност на яйцата. За гарнитура са идеални пържените картофки.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари