Какво да сготвим днес с наденица

вход през zajenata.bg
75399

Наденица с яйца

700 г тънка наденица
7 бр. яйца
300 мл доматен сок (или 2 настъргани домата)
3-4 глави лук
1 бр. чушка
щипка чубрица
2-3 с.л. олио

В тава се налива доматения сок, нарязания на едро лук, чушката, нарязана на кубчета и чубрицата. Върху тях се поставя навитата на охлювчета наденица (излязоха ми 7 охлювчета). Пече се до зачервяване на наденицата, после тя се обръща да се запече и от другата страна.
Малко преди тя да се изпече се чукват яйцата (постарах се да са върху наденицата, но уви... хлъзнаха се), и се поръсва с олиото. Ястието остава във фурната още около 6-7 минути, до готовност на яйцата. За гарнитура са идеални пържените картофки.  

1 2 3 4
5
6 7 8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft