5 Септември 2012
393672
Миш-маш с прясно мляко
Бърз миш-маш
Лесен миш-маш с гъби
Миш-маш с тиквички
Лесен миш-маш
Летен миш-маш
Миш-маш
Миш-маш от патладжани
Бърз миш-маш
300гр. печени чушки
1 голяма глава лук( или 2 по-малки )
800гр. домати (аз ползвам консерви)
4-5 яйца
200гр.сирене
2-3 с.л. брашно
даф. лист
2-3 зърна бахар
сол, черен пипер
1/3 връзка магданоз
Задушава се лукът с малко водичка заедно с малко мазнина.Прибавят се нарязаните чушки заедно с доматите.Оставяме на слаб огън за да се изпари малко водата им. Ако се получи по-воднисто, добавят се 2-3 с.л. брашно размити с малко хладка вода. Тогава слагаме даф.лист и бахара-за да може да се поеме от ароматът им.
Натрошаваме сиренето и разбиваме яйцата. Първо с динамично разбъркване прибавяме яйцата, бъркаме докато белтъка не побелее-слагаме и сиренето.
Овкусяваме на вкус със сол и пипер.
Накрая, прибавяме нарязания магданоз.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари