5 Септември 2012
393672
Миш-маш с прясно мляко
Бърз миш-маш
Лесен миш-маш с гъби
Миш-маш с тиквички
Лесен миш-маш
Летен миш-маш
Миш-маш
Миш-маш от патладжани
Миш-маш от патладжани
400 млкраве кисело мляко
500 гпатладжани
400 гдомати
300 гзелени чушки
80 ггрис
150 глук кромид стар
80 млолио
4 бр.яйца
1 вр.магданоз пресен
1. Патладжаните се обелват и нарязват на филийки
2. Оставят се да се отцедят
3. В мазнината се задушават нарязаните лук и пиперки, гриса и настърганите домати
4. Накрая седобавят подправките и се посолява на вкус
5. След 10-ина минути се прибавят патладжаните
6. Когато течността се поизпари и остане на мазнина, се изсипват разбитите яйца
7. След 5 минути ястието се сваля от огъня
8. Сервира се залято с кисело мляко.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари