Вкусни рецепти за миш-маш

вход през zajenata.bg
393672

Миш-маш от патладжани


400 млкраве кисело мляко
500 гпатладжани
400 гдомати
300 гзелени чушки
80 ггрис
150 глук кромид стар
80 млолио
4 бр.яйца
1 вр.магданоз пресен

1. Патладжаните се обелват и нарязват на филийки
2. Оставят се да се отцедят
3. В мазнината се задушават нарязаните лук и пиперки, гриса и настърганите домати
4. Накрая седобавят подправките и се посолява на вкус
5. След 10-ина минути се прибавят патладжаните
6. Когато течността се поизпари и остане на мазнина, се изсипват разбитите яйца
7. След 5 минути ястието се сваля от огъня
8. Сервира се залято с кисело мляко.

1 2 3 4 5 6 7
8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft