5 Септември 2012
393657
Миш-маш с прясно мляко
Бърз миш-маш
Лесен миш-маш с гъби
Миш-маш с тиквички
Лесен миш-маш
Летен миш-маш
Миш-маш
Миш-маш от патладжани
Миш-маш с прясно мляко
10-12 чушки
2 яйца
150 г сирене
1 ч.ч. прясно мляко
1 с.л. брашно
2-3 червени домата
сол, магданоз
Чушките се опичат, обелват и се нарязват на дребно.
След това се запържват в олио, като се разбъркват от време на време. Пърженето трае около 5 минути.
Прибавят се доматите, обелени и нарязани на дребно (или от консерва) и те да се позапържат.
Прибавя се прясното мляко, в което е разтворено брашното и се разбърква хубаво, да покъкри 2-3 мин.
Прибавяме натрошеното сирене, разбъркваме.
Накрая прибавяме 2-те яйца, разбити с половин ч.ч. вода и бъркаме 2-3 мин.
Посоляваме на вкус.
Магданоз - по желание.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари