5 Септември 2012
393657
Миш-маш с прясно мляко
Бърз миш-маш
Лесен миш-маш с гъби
Миш-маш с тиквички
Лесен миш-маш
Летен миш-маш
Миш-маш
Миш-маш от патладжани
Лесен миш-маш
1 глава лук
2-3 чушки
5-6 средни домата
2-3 яйца
250-300г сирене
Лукът и чушките се нарязват и се запържват заедно в тиган. Добавяте нарязаните домати(аз предпочитам да са обелени). Оставяте да се вяри докато сместа позагъстне като периодично разбърквате, за да не загори. Прибавяте яйцата и разбърквате докато всичко се омеси добре. Сваляте от огъня добавяте сиренето и отново разбърквате.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари