5 Септември 2012
393657
Миш-маш с прясно мляко
Бърз миш-маш
Лесен миш-маш с гъби
Миш-маш с тиквички
Лесен миш-маш
Летен миш-маш
Миш-маш
Миш-маш от патладжани
Миш-маш
100 г кромид лук
400 г чушки
200 г домати
4 яйца
100 г сирене
сол
смлян черен пипер
магданоз
копър
• Лукът се обелва и се нарязва на дребно.
• Запържва се в сгорещен тиган до омекване.
• Прибавят се изчистените и нарязани на дребно чушки и се задушават около 20 минути на слаб огън.
• Доматите се нарязват на кубчета и се добавят при чушките.
• Задушават се за още 20 минути.
• Когато се изпари водата, се прибавят натрошеното сирене, разбърканите яйца, ситно нарязаният магданоз и/ или копър.
• Ястието се посолява и се подправя на вкус.
• Сместа се изпържва добре, като често се разбърква.
• Миш - машът се поднася веднага.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари