2 Септември 2012
132086
Кренвирши на шишчета
Спагети Болонезе
Бяла риба с броколи
Патладжани с кисело мляко
Кюфтенца с кисело мляко
Тас - кебап
Мусака по самоковски
Задушен ориз
Картофи със запечен кашкавал
Задушен ориз
1 к. ч. (50-60 г ) ориз
2 с. л. краве масло
1 глава кромид лук
1 червена чушка
сол
черен пипер
1/4 връзка копър
1 домат
1 кубче зеленчуков бульон
• Оризът се почиства, измива и запържва в маслото заедно с нарязания на дребно кромид и почистената от семките, нарязана на ситно чушка.
• Прибавя се настърганият домат.
• Подправя се на вкус и се залива с 1 ч. ч. хладка вода, в което е размито кубчето бульон.
• Вари се на тих огън, докато оризът поеме водата.
• Малко преди да се свари, към задушеният ориз с домати могат да се прибавят 2-3 с. л. отцедена царевица от консерва.
Какво да сготвя днес
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари