2 Септември 2012
132110
Кренвирши на шишчета
Спагети Болонезе
Бяла риба с броколи
Патладжани с кисело мляко
Кюфтенца с кисело мляко
Тас - кебап
Мусака по самоковски
Задушен ориз
Картофи със запечен кашкавал
Мусака по самоковски
500 г обелени картофи
500 г големи червени домати
4-5 с. л. брашно
4-5 с. л. олио
4 яйца
1 ч. ч. прясно мляко
1 връзка магданоз
1 ч. л. вегета
чубрица на вкус
сол на вкус
• Картофите се нарязват на филийки и леко се запържват в сгорещено олио.
• Доматите се нарязват на филийки, овалват се в брашното и също се запържват.
• След това се нареждат в тавичка ред картофи, ред домати.
• Подправят се с чубрица, магданоз и вегета и се заливат с останалата мазнина и с разбитите мляко и яйца.
• Пече се в предварително загрята фурна на 180 С до зачервяване.
Какво да сготвя днес
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари