Яйца по шотландски
Мексиканска супа с кайма
Кайма под формата на венец
Ястие с моркови,печурки и кайма
Патладжанени ролца с кайма
Пилешки кюфтета
Яйца, увити в кайма
Гевречета от кайма
Принцеси с кайма
Кайма под формата на венец
500 г кайма
сол и черен пипер
смлян бахар и смлян кимион
риган и чубрица
мащерка
1 ч. ч. грах
1 ч. ч. кисели краставичките
2 сварени яйца
2 сварени моркова
2 кренвирша
2-3 сварени картофа
3-4 с. л. домати
галета
олио
• Каймата се омесва с подправките, отцедения грах, ситно нарязаните кисели краставички и яйца, нарязаните на колелца моркови и кренвирши, картофите и доматите – на кубчета.
• Дъното и стените на кръгла кексова форма се намазват с малко олио и се изсипва каймата, като отгоре се поръсва леко с галета.
• Пече се в умерена фурна (180 С).
• След като е готов венецът и поизстине, се обръща в десертна чиния.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари