Яйца по шотландски
Мексиканска супа с кайма
Кайма под формата на венец
Ястие с моркови,печурки и кайма
Патладжанени ролца с кайма
Пилешки кюфтета
Яйца, увити в кайма
Гевречета от кайма
Принцеси с кайма
Яйца по шотландски
4 твърдо сварени яйца
500 г телешка кайма
1 ч. л. сол
1 ч. л. смлян черен пипер
165 г галета
подправки (по желание)
• Фурната се загрява на 175 С.
• Сварените яйца се обелват.
• Каймата се подправя със сол и черен пипер.
• Слой кайма се поставя върху яйцето.
• След което яйцето се овалва в галета.
• Така с всяко яйце.
• Готовите яйца се поставят в намаслена тава.
• Яйцата по шотландски пекат 15 минути или до златист цвят.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари