12 Септември 2012
1011714
Чушки за пълнене в буркани
Парени камби туршия
Лесна туршия от небелени чушки
Печени чушки в марината
Туршия от парени чушки
Бързи белени чушки в буркани
Туршия от камби
Лесна туршия
Зеленчукова туршия
Лесна туршия от небелени чушки
чушки
сол
Чушките се почистват от семето, опичат, нареждат плътно в бурканите, посоляват с 1 ч.л. сол на буркани от 800 г и се затварят херметически. Варят се 30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари