12 Септември 2012
1011714
Чушки за пълнене в буркани
Парени камби туршия
Лесна туршия от небелени чушки
Печени чушки в марината
Туршия от парени чушки
Бързи белени чушки в буркани
Туршия от камби
Лесна туршия
Зеленчукова туршия
Парени камби туршия
8 кг червени чушки камби
За маринатата:
2 л вода
2 л оцет
250 г сол
1/2 ч.ч. захар
1 ч.ч. олио
черен пипер, дафинов лист
целина, чесън
аспирин
Камбите се надупчват с игла. Слагат се в заврялата саламура само да променят цвета си. След като изстинат се нареждат плътно в буркани от 3 л. Заливат се със студената марината. Стоят 2-3 дена. Отново се изсипва маринатата в дълбок съд, завира, охлажда се и се налива в бурканите. Слагат се и по 6-7 аспирина на един буркан (счукани и разтворени в маринатата). Запечатват се. Не се стерилизират. Като се пълнят бурканите между камбите се слага листа целина и чесън.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари