12 Септември 2012
1011714
Чушки за пълнене в буркани
Парени камби туршия
Лесна туршия от небелени чушки
Печени чушки в марината
Туршия от парени чушки
Бързи белени чушки в буркани
Туршия от камби
Лесна туршия
Зеленчукова туршия
Печени чушки в марината
80 бр. печени червени чушки
2 ч.ч. винен оцет
1 ч.ч. олио
1/2 ч.ч. сол
1/2 ч.ч. захар
500 г моркови
2 бр. глави чесън
1 връзка кервиз
Чушките се обелват. Морковите се нарязват на колелца. Чесънът се обелва и нарязва на едро. Кервизът се измива и нарязва. Всички зеленчуци се смесват и заливат с оцета, олиото, захарта, солта. Престояват 3 часа. Пълнят се бурканчета и се запечатват. Стерилизират се 20 минути от момента на завирането на водата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари