17 Април 2012
383817
Мъфини с орехи и ром
Пандишпанови мъфини
Ванилови мъфини с плънка
Шоколадови мъфини
Ябълкови кексчета
Белтъчна глазура за мъфини
Мъфини с ябълки, шоколад и лешници
Мъфини с шоколад
Какаови мъфини с шоколад
Мъфини с кока-кола и Маршмелоу
Мъфини с шоколад
* 125 г брашно
* 125 г масло
* 150 г захар
* 200 г шоколад
* 4 бр. яйца
* 1 ч.л. бакпулвер
Шоколадът се разтопява на слаб огън с малко вода, отстранява се от огъня и се добавят маслото, брашното и бакпулвера. Отделно се разбиват жълтъците и постепенно се добавят към шоколадовата смес. Накрая с леко разбъркване се добавят и разбитите на пяна белтъци. Сместа се разпределя във форми за мъфини или хартиени кошнички. Пече се на 180 С не повече от 20 минути. Ако се пекат повече стават много сухи.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари