Какво да сготвим набързо с кайма

вход през zajenata.bg
165658

Ориз с кайма рецепта

2 л вода, 250 гр ориз, 2 ч. л. сол, 200 гр цели­на, 2 глави лук, 2 чушки, 125 гр печурки, топено масло, 500 гр кай­ма , 1 ч. ч. доматен сок, сол, черен пипер, 3 лъжици чили сос, магданоз

Пуснете ориза във вряща подсолена вода. След като се свари го оставете да изстине. Нарежете целината на парченца, лука - на филийки, чушките - на малки ивички, гъби­те - на половинки. Задушете зеленчука в малко загрято масло за около 10 мин. Доба­вете каймата и пържете до зла­тисто кафяво. Сипете домате­ния сок, поръсете със сол, че­рен пипер и чили сос. Оставете да ври 10 мин. Приба­вете варения ориз и подпра­вете. Гарнирайте с магданоз.

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft