17 Юни 2012
292597
Плодова торта с бисквити
Плодова торта с готов блат
Торта с кайсии
Торта с праскови
Бисквитена торта с плодове
Плодова торта
Пандишпанова торта с плодове
Бисквитена торта с ягоди
Кайсиева торта със сметана
Пандишпанова торта с плодове
за тестото - 4 яйца, 3/4 чаша захар, 4 лъжици олио, 200 г брашно; 2 чаши плодове, 2-3 лъжици захар, 2 пакетчета краве масло, 3-4 лъжици пудра захар; плодове за украса.
От изброените продукти направете пандишпаново тесто. Изсипете го в намазана с масло форма. Изпечете. Посмачкайте с вилица плодовете, прибавете захарта и ги варете, докато се изпари водата. Изстиналия блат разрежете напречно на две. Намажете двата пласта с топлата плодова смес. Разбийте маслото на пяна с пудрата захар. С 1/3 от масления крем намажете единия пласт (напълно изстинал) и слепете тортата. Намажете я отстрани с крем а отгоре щприцовайте малки розички. Украсете с плодове.
Торти за всички
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари