Бързи рецепти на тиган за обяд

вход през zajenata.bg
384050
Пататник на тиган

Пататник на тиган

1 кг картофи
2 глави лук, настъргани
3 яйца
1 ч. л. сушен джонджен
1 ч. л. червен пипер
50 мл олио
50 г краве масло
сол на вкус


1.Картофите се обелват и се настъргват на едро ренде. Посоляват се и се слагат да се отцедят добре. Изстискват се от отделения сок.
2.Картофите се смесват с лука, яйцата, джоджена и пипера.
3.В тиган се сгорещяват половината от маслото и олиото. Половината или 1/3 от картофената смес се разстила на пласт с дебелина 1 см. Пече се на средно силен огън, докато се зачерви. Пататникът се обръща внимателно върху капак или плоска чиния. В тигана се сгорещява останалата мазнина и пататникът се връща да се зачерви и от другата страна. Същото се повтаря и с другите части.
4.Поднася се горещ с кисело мляко.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Бързи ястия на тиган
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft