13 Юни 2012
384050
Пилешки сърца на тиган
Ориз със зеленчуци и гъби на тиган
Сирене на тиган
Пататник на тиган
Пиле на тиган
Пилешки гърди с червени чушки
Чушки с яйца на тиган
Тиквички с яйца
Пилешко със зеленчуци
Флорентинер с яйца
Пататник на тиган
1 кг картофи
2 глави лук, настъргани
3 яйца
1 ч. л. сушен джонджен
1 ч. л. червен пипер
50 мл олио
50 г краве масло
сол на вкус
1.Картофите се обелват и се настъргват на едро ренде. Посоляват се и се слагат да се отцедят добре. Изстискват се от отделения сок.
2.Картофите се смесват с лука, яйцата, джоджена и пипера.
3.В тиган се сгорещяват половината от маслото и олиото. Половината или 1/3 от картофената смес се разстила на пласт с дебелина 1 см. Пече се на средно силен огън, докато се зачерви. Пататникът се обръща внимателно върху капак или плоска чиния. В тигана се сгорещява останалата мазнина и пататникът се връща да се зачерви и от другата страна. Същото се повтаря и с другите части.
4.Поднася се горещ с кисело мляко.
Бързи ястия на тиган
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари