13 Юни 2012
384050
Пилешки сърца на тиган
Ориз със зеленчуци и гъби на тиган
Сирене на тиган
Пататник на тиган
Пиле на тиган
Пилешки гърди с червени чушки
Чушки с яйца на тиган
Тиквички с яйца
Пилешко със зеленчуци
Флорентинер с яйца
Пилешко със зеленчуци
Една глава лук се запържва с около 400гр пилешко месо (желателно обезкостено, но и бутчета става), който иска може и чесън да сложи малко. Когато се запържи хубаво, слагаме едно бурканче /от конфитюр/ кьопоолу и пак разбъркваме около 2-3 минути. После добавяме 2 по-големи домата настъргани и обелени /може и доматен сок или дом. пюре/ и 2-3 супени лъжици чили сос. Изчакваме да поизври водата водата и махаме от котлона. Може и топло и студено да се консумира. Айде да ви е сладко!
Бързи ястия на тиган
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари