Пилешки гърди с червени чушки
В тефлонов тиган се слага малко мазнина,кой каквато има или обича.Като се затопли се прибавят пилешки гърди нарязани на хапки,които са предварително овкусени и мариновани пак по желание на готвача.Разбъркват се от време на време,добре е да са под капак.Когато са почти готови се добавят пресни червени,зелени и по възможност жълти чушки,нарязани на ивички.Добавя се и прясна краставица,също нарязана на жулиени и 1 главичка лук нарязана на "лунички".Добавя се на вкус малко течна готварска или пък заквасена сметана.Разбърква се добре и се оставя на котлона колкото да поомекнат зеленчуците и да се смесят ароматите.Отстранява се от огъня,захлупва се с капак и са остава да поотлежи.Преди поднасяне се поръсва с пресен магданоз.Сервира се върху подложка от задушен ориз.