Бързи рецепти на тиган за обяд

вход през zajenata.bg
384050
Пиле на тиган

Пиле на тиган

едно пиле около килограм и половина
400 g гъби
400 g домати от консерва
1 глава лук
кубче бульон
клонче салвия
4 лъжици зехтин
сол, черен пипер по желание

1.Лукът се запържва в широк тиган със зехтина и клончета салвия, пускат се парчетата пилешко месо и се запържват за няколко минути на по силен огън, обръщайки ги от всяка страна

2.Поръсват се парчетата месо със сол и пипер, добавя се топлия бульон и доматите. Намаля се огъня и се оставя така около 45 минути, като се разбърква отвреме-навреме. Ако има нужда се долива топъл бульон. През това време се нарязват добре измитите гъби
3.Пилешкото месо се изважда от соса и се пускат гъбите за около 15 минути.
.
4.Връща се пилешкото месо в соса и се оставя да поври 5 минути.
Аз приготвям тая рецепта с клонче розмарин, а на гъбите не ползвам крачетата или си купувам готови гъби в консерва.Ястието го оставям да не плува в изобилен сос, харесва ми да е малко соса.
Като приготвя яденето в тенджера , вкусът се променя. В тигана е много вкусно.  

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Бързи ястия на тиган
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft