26 Март 2012
430486
Понеделник Пилешко със сметанов сос
Понеделник Мусака от чушки, сирене и яйца
Вторник Вити шишове
Вторник Тиквички с ориз и картофи
Сряда Месо с доматен сос
Сряда Броколи със сметана и кашкавал
Четвъртък Пиле Беарнез
Четвъртък Спанак с ориз
Петък Гювечета със свинско
Петък Чушки-гондола
Петък Чушки-гондола
5 бр. чушки
3 бр. яйца
300 г сирене (по избор)
малко кашкавал за поръсване
Чушките се разрязват на две по дължина. Разбиват се яйцата и към тях се добавя намачканото сирене. С тази смес се пълнят половинките и се запичат в умерена фурна. Предварително се намазнява тавата, в която ще се пекат. Когато са се позапекли, се поръсват с настъргания кашкавал. Връщат се пак във фурната и се пекат, до зачервяване на кашкавала.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари