Какво да сготвим от понеделник до петък за вечеря

вход през zajenata.bg
430486

Петък Чушки-гондола

5 бр. чушки
3 бр. яйца
300 г сирене (по избор)
малко кашкавал за поръсване

Чушките се разрязват на две по дължина. Разбиват се яйцата и към тях се добавя намачканото сирене. С тази смес се пълнят половинките и се запичат в умерена фурна. Предварително се намазнява тавата, в която ще се пекат. Когато са се позапекли, се поръсват с настъргания кашкавал. Връщат се пак във фурната и се пекат, до зачервяване на кашкавала.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft