26 Март 2012
430486
Понеделник Пилешко със сметанов сос
Понеделник Мусака от чушки, сирене и яйца
Вторник Вити шишове
Вторник Тиквички с ориз и картофи
Сряда Месо с доматен сос
Сряда Броколи със сметана и кашкавал
Четвъртък Пиле Беарнез
Четвъртък Спанак с ориз
Петък Гювечета със свинско
Петък Чушки-гондола
Четвъртък Пиле Беарнез
500 г пилешко филе
2-3 скилидки чесън
50-60 мл бяло вино
1-2 ч.л. горчица
50 г пушено топено сирене
200 г готварска сметана
сол, черен пипер и соев сос на вкус
Филето се нарязва, овкусява се със сол и черен пипер и се задушава в мазнина. Добавя се малко соев сос, бяло вино и нарязаният на ситно чесън. След като е готово, пилешкото се изважда и в същия съд се прибавя сметаната, топеното сирене и горчицата. Разбърква се до получаването на хомогенен сос, към който може да се прибави нарязан на ситно магданоз или розмарин. Със соса се заливат пилешките хапки. По желание ястието се сервира с картофи соте или друга гарнитура по избор.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари