Печено прасенце за празниците

вход през zajenata.bg
147510

Печено прасенце

1 бр. прасенце - 3 кг тегло нето
100 г свинска мас
10 скилидки чесън
2 с.л. морска сол
2 с.л. черен пипер
3 дафинови листа
1 ч.ч. бяло вино

Смесват се всички подправки, образувайки еднородна маса. Намазва се прасенцето добре вътрешно и външно. Остатъка от марината се слага в корема му и се зашива. Пече се в пещ набучено на шиш, като от време на време се полива с бяло вино. След като прасенцето е добре опечено, разшива се вътрешността му и се изважда соса, който е доста пикантен. Гарнира се с пържени картофи, салата и червено вино.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft