20 Декември 2012
147760
Печено прасенце пълнено с гъбии стафиди
Печено прасенце с кисело зеле
Печено прасенце с червено вино
Пълнено печено прасенце за Коледа
Печено пълнено прасенце
Печено прасенце с бира и стафиди
Печено прасенце пълнено
Печено прасенце с червено вино
Печено прасенце
Печено прасенце с кисело зеле
1 бр. малко прасенце
1 глава лук
100 г мас
100 г сланина или шунка
2 бр. кисели зелки
1 бр. лимон
сол
черен пипер
червен пипер
Прасенцето се измива много добре, подсушава се с кърпа и се поръсва със сол и черен пипер отвътре. Отвън се натрива със сол, мас и червен пипер. Лукът се нарязва на ситно и се запържва в мазнината. Добавя се ситно нарязаното кисело зеле. Задушава се заедно с парченцата сланина или шунка. Поръсва се с черен пипер. Прасенцето се напълва с така приготвеното зеле и се зашива. Пече се върху лозови пръчки, като се полива често с мас и вода. При поднасяне в устата му се поставя лимон
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари