Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета със зеленчуци
Пилешки дробчета с ориз и зеленчуци
Пилешки дробчета с лук и сланина
Пилешки дробчета със сметана
Пилешки дробчета с лук
Пикантни пилешки дробчета
Пилешки дробчета със соев сос
Пикантни пилешки дробчета
пилешки дробчета - 1 кг
лук - 2 глави
олио - 100 мл
доматен сок - 500 мл гъст
чили сос - 100 мл, може и 2 смлени сухи люти чушки
чесън - 8 скилидки счукан
мед - 1 с.л. пълна
сол - на вкус
гъби - 150 - 200 гр
майорана - 1 щипка
Измийте дробчетата и ги нарежете едро при нужда. Залейте ги с вряла вода с 1 с.л. оцет и след 6 минути ги отцедете.
Сложете ги в подмазнена тава и добавете всички продукти - нарязания лук, доматения сос с олиото, чили соса, счукания чесън, меда, нарязаните гъби, и подправки на вкус.
Пъхнете ястието да се пече в загряна на около 200 градуса фурна за около 40 минути. По време на печенето разбърквайте на няколко пъти хубаво, като накрая оставете да се запече.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари