Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета със зеленчуци
Пилешки дробчета с ориз и зеленчуци
Пилешки дробчета с лук и сланина
Пилешки дробчета със сметана
Пилешки дробчета с лук
Пикантни пилешки дробчета
Пилешки дробчета със соев сос
Пилешки дробчета със сметана
пилешки дробчета - 600 г
олио - 2 с.л.
масло - 1 с.л.
лук - 2 глави кромид
гъби - 300 г
чесън - 3 скилидки
брашно - 1 с.л.
бяло вино - 100 мл
риган - 1/2 с.л.
индийско орехче - 1 щипка
горчица - 1 с.л.
сметана - 200 г заквасена
сол
черен пипер
Почистете пилешките дробчета. Загрейте мазнината в съд на котлона и ги сложете да се запържат.
Добавете виното и гответе, докато са полуготови.
Добавете почистените и нарязани гъби и лук на полумесеци.
Задушавайте, докато омекнат, като при нужда добавете 2-3 с.л. вода.
Накрая разбъркайте с брашното, подправките и добавете сметаната.
Щом клокне, снемете от котлона и поръсете с прясно накълцан магданоз.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари