Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета със зеленчуци
Пилешки дробчета с ориз и зеленчуци
Пилешки дробчета с лук и сланина
Пилешки дробчета със сметана
Пилешки дробчета с лук
Пикантни пилешки дробчета
Пилешки дробчета със соев сос
Пилешки дробчета с лук
пилешки дробчета - 1 кг.
лук - 1/2 кг.
гъби - 300 гр.
чесън - 1 глава
доматено пюре - 1 с.л.
черен пипер - 1/2 ч.л. или на вкус
брашно - за овалване
магданоз - за поръсване
олио - за изпържване
Дробчетата се измиват и се изцеждат от водата. Нарязват се на парчета. Лукът се реже на полумесеци, а чесънът и гъбите - на филийки.
Дробчетата се овалват в брашно и се изпържват в силно загрята мазнина. Лукът се изпържва отделно от дробчетата до златисто и се добавят гъбите. Пържи се още 3-4 минути.
Доматеното пюре се смесва с 3 с.л. вода и черния пипер. Добавят се към лука и се оставя водата да изври. Лукът се изсипва при вече готовите дробчета. Оставят се още малко на огъня, посоляват се и накрая се поръсват с магданоз.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари