Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета със зеленчуци
Пилешки дробчета с ориз и зеленчуци
Пилешки дробчета с лук и сланина
Пилешки дробчета със сметана
Пилешки дробчета с лук
Пикантни пилешки дробчета
Пилешки дробчета със соев сос
Пилешки дробчета с лук и сланина
пилешки дробчета - 1 кг
сланина - 100 г
гъби - 150 г
червени чушки - 3 - 4 печени
лук - 2 глави кромид
вино - 1 ч.ч. червено
домати - 1 - 2 с.л. доматено пюре
магданоз - 1 ч.л.
чубрица - 1 ч.л.
сол
черен пипер
Загрейте на тих огън тигана и сложете нарязаната сланина да се поразтопи. След това запържете в нея нарязания лук и долейте виното.
След извиране на течността наполовина, прибавете нарязаните печени чушки, доматеното пюре и гъбите.
Ястие се поръсва със сол и черен пипер на вкус, както и със зелените подправки, добавят се пилешките дробчета.
Оставя се да се готви на тих огън за около 15-20 минути, като периодично се разбърква с дървена шпатула.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари