Сладкиш Калтер Хунд
150 г кувертюр тъмен шоколад
450 г кувертюр млечен шоколад
150 г кокосова мазнина, втвърдена
200 мл течна сметана
2 с.л. ванилова захар
250 г бисквити - правоъгълни, тънки
Как да ги приготвим
Правоъгълна форма за кекс се покрива с найлоново фолио. В тенджерка се слагат нарязаните на парчета два вида кувертюр и кокосова мазнина, налива се сметаната и се загрява до пълно стапяне. Разбърква се добре и накрая се слага ванилията. На дъното на формата се нарежда ред бисквити и се залива само с толкова от шоколада, колкото да се покрие леко. Слага се отново ред бисквити, после пак шоколад и така, докато продуктите свършат. Завършва се с шоколад. Слага се за 1 нощ в хладилник. Сладкиша се обръща в поднос, маха се фолиото и се сервира, нарязан на тънки резени.