14 Февруари 2012
229670
Руски шоколадов сладкиш
Шоколадов десерт
Брауни с кафе и шоколад
Сладкиш Калтер Хунд
Шоколадов пастет
Шоколадов кейк
Маркиз от шоколад
Калифорнийска златна треска
Шоколадови квадратчета
Шоколадов сладкиш с майонеза
Шоколадов пастет
200 мл прясно мляко
250 г захар
90 г какао
125 г масло
4 бр. яйца
80 г смлени орехи
120 г брашно
10 г бакпулвер (1 пакетче)
1 ванилия
Как да го приготвим
Млякото, захарта, какаото и маслото се сваряват. Сместа се разделя на 2 части - едната да е по-голяма. След като изстине по-голямата част се прибавя към разбитите яйца, смлените орехи, ванилията, бакпулвера и брашното. Разбърква се добре и се изсипва в тава, намазана предварително с масло и поръсена с брашно. Пече се в умерена фурна. След като изстине се залива с останалата част от шоколадовата смес. Отгоре се поръсва с настърган шоколад
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари