Вкусни пролетни ястия със спанак за събота

вход през zajenata.bg
198850

Спаначена супа с жълтък

Продукти:
300 г спанак
800 г костен бульон
50 г масло
1 жълтък
200 г кисела сметана
магданоз
черен пипер
сол

Нарязваме добре изплакнатия спанак, поставяме в сгорещено масло и задушаваме 5-8 минути. Заливаме с бульона, посоляваме, поръсваме черен пипер и варим малко. Разбиваме жълтъка със сметаната, прибавяме спаначената супа, поръсваме със ситно нарязан магданоз и поднасяме.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft