Вкусни пролетни ястия със спанак за събота

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Спаначена супа Флоренция
198850

Спаначена супа Флоренция

500 г спанак, 1 глава лук (или връзка зелен лук) нарязан на ситно, 1 л бульон (пилешки или телешки), 1/2 чаена чаша мляко или сметана, 1 супена лъжица нишесте, 1-2 чаени лъжици краве масло, 1 желтък, сол на вкус, черен пипер на вкус, щипка индисйско орехче.
  Запържете леко лука, добавете бульона и добавете разтвореното в млякото нишесте. След завирането на водата добавете изчистения и нарязан на ситно спанак и варете в продължение на 5 мин. След това претрийте супата през сито, добавете маслото и застройте с жълтъка. Подправете със сол, черен пипер и инд. орехче на вкус.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft