6 Май 2013
49748
Агнешко бутче с лобода
Агнешки тас кебап
Агнешко със спанак
Агнешко бутче с лук и моркови
Агнешко бутче с млечен сос
Питка за Гергьовден
Супа с агнешко за Гергьовден
Зелена салага за Гергьовден
Салата от спанак и коприва
Питка за Гергьовден
Агнешки комплект с чесън и люти чушки
Агнешка супа с лук
Агнешки комплект с чесън и люти чушки
сол
100 мл олио
3 връзки пресен лук
100 г люти чушлета
черен пипер
червен пипер
3-4 скилидки чесън
2-3 с. л. оцет
Приготвяне:
• Вътрешностите се почистват много добре.
• Чревцата се измиват от двете страни.
• Всички продукти се сваряват заедно в тенджера с вода.
• Субпродуктите се изваждат и нарязват на дребно.
• Разбъркват се и се изсипват в тавичка.
• Поръсват се със сол и се заливат с олио.
• Прибавят се ситно нарязаният лук и чушлетата и се запича, като се внимава дреболиите да не станат твърди.
• Поръсва се с черен и червен пипер.
• Ордьовърът от агнешки дреболии се сервира горещ със счукан с оцет чесън.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари