Рецепти за трапезата на Гергьовден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешки комплект с чесън и люти чушки
49737

Агнешки комплект с чесън и люти чушки

1 агнешки комплект

сол
100 мл олио
3 връзки пресен лук
100 г люти чушлета
черен пипер
червен пипер
3-4 скилидки чесън
2-3 с. л. оцет
Приготвяне:

• Вътрешностите се почистват много добре.
• Чревцата се измиват от двете страни.
• Всички продукти се сваряват заедно в тенджера с вода.
• Субпродуктите се изваждат и нарязват на дребно.
• Разбъркват се и се изсипват в тавичка.
• Поръсват се със сол и се заливат с олио.
• Прибавят се ситно нарязаният лук и чушлетата и се запича, като се внимава дреболиите да не станат твърди.
• Поръсва се с черен и червен пипер.
• Ордьовърът от агнешки дреболии се сервира горещ със счукан с оцет чесън. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft